Офіційний сайт
ENG РУС

Моя історія віри

Сходи

Багато хто звертається до Бога від великих проблем. В мене таких не було. Зовні все мало вигляд навіть краще, ніж у багатьох: золота медаль в школі, червоний диплом в університеті, гарна робота. Не пив, не палив, не ..., не ..., не... Однак, людину не треба переконувати в тому, що вона - грішник. Вона прекрасно знає про це й сама. Сумління - голос Бога, що не дає нам спокою. Хтось заливає його горілкою, хтось прикриває награною байдужістю. Але від самого себя не втечеш. Рано чи пізно кожен задає собі питання: В чому сенс мого життя? І це питання не давало спокою не лише героям роману Толстого "Война и мир". Для того щоб знайти відповідь на це питання, людині дане життя, а потім, як висловився апостол Павло, - суд, де вже буде марно виправдовуватися та пізно приймати рішення.

Дякую моєму Богові за те, що Він дав мені почути Його Слово та повірити в те, що це Слово істинне. Це сталося в червні 1997 року. Що ж я знайшов? Просто життя у всій його повноті, яким воно й має бути, у спілкуванні з Творцем. Саме для цього ми Їм і створені (як би ми не намагалися переконати себе у зворотному). Того дня, 29 червня 1997 року, я зрозумів, що Ісус - справді Шлях, Істина та Життя. Я зробив крок вперед, визнав себе грішником, що потребує Божого прощення, і Він пробачив та прийняв...

Крест

З тих пір минув вже не один рік, і, озираючись назад, можу сказати, що кожен крок, нехай він навіть і був складним, був збережений Божою рукою. Я не можу приписати собі та своїм заслугам нічого з того, що маю в житті: ані освіту, ані книжки, ані музичний талант, ані матеріальне благополуччя, ані чудову родину. Життя з Богом - це справді життя, тому що тепер ніхто не зможе відлучити мене від любові Божої, що дана через Ісуса Христа.

Йому за все нехай буде слава!

Моє служіння

Як служитель вселенської християнської Церкви, служу людям та Богу тими даруваннями, що отримав від Нього, як всередині своєї помісної громади, так і за її межами.

Напрямки служіння:

  • співак, музикант, композитор у сфері хвали та поклоніння;
  • проповідь Божого Слова на богослужіннях;
  • проповідь спасительної Євангелії Ісуса Христа невіруючим людям (в тому числі - за допомогою пісень);
  • викладання християнського доктринального вчення;
  • проведення семінарів з хвали та поклоніння, організації музичного служіння в церкві;
  • допомога молодим церквам у побудові музичного служіння;
  • розробка Web-сайтів для служінь та служителів;
  • переклад з англійської богословської літератури, а також - переклад іноземних проповідників.

З моєю творчістю, як автора-виконавця, можна познайомитись у розділі Музика. Фотографії, що зберегли деякі миттєвості мого практичного служіння, можна побачити в Галереї, а відео - на моєму каналі YouTube.